网站申明 - 联系我们
城市: 全国北京天津河北山西湖北贵州辽宁吉林广西陕西海南甘肃重庆河南广东四川江西浙江上海山东安徽江苏 更多
您的当前位置:主页 > 高 起 点 > 英语 > 正文

2020年成人高考高起点英语考试章节易考试题及答案汇总(二)

时间:2019-11-08

更多成人高考考试报名资讯,报名指南,考试试题,历届真题,冲刺练习,请登录好学通成人高考频道。

  是成人高等学校招生统一考试的简称,属国民教育系列,国家承认学历,成人高考分为专科起点升本科(简称专升本) 、高中起点升本科(简称高起本)和高中起点升专科(简称高起专)三个层次。学易网为了帮助考生更好的备考,特别整理了成人高考高起点英语大纲重点试题及答案解析等备考资料(资料内容来源于网络,仅供考生参考!),希望考生努力备考,网校在此预祝考生顺利通过考试!

  二、词汇与语法知识
  ( )11. He returned from abroad ______________ that his mother had been badly ill.
  A. heard B. having been heard
  C. having phoned D. having been phoned

  ( )12. __________ with the best students, I still have a long way to go.
  A. Having compared B. To compare
  C. Compared D. Compare

  ( )13.The brilliance of his satires was ______ make even his victims laugh.
  A. so as to B. such as to
  C. so that D. such that

  ( )14. The music of the film _________ by him sounds so ___________ .
  A. playing, exciting B. played, excited
  C. playing, excited D. played, exciting

  ( )15.The worker is ______ in repairing the machine to notice my coming.
  A. too busy B. enough busy
  C. busy too D. busy enough

  ( )16. After _____________ the old man, the doctor suggested that he ___________ a bad cold.
  A. examining, should catch B. examined, had caught
  C. examining, had caught D. examined, catch

  ( )17.I was ______ work last week, but I changed my minD.
  A. to start B. to have started
  C. to be starting D. to have been starting

  ( )18. __________ against the coming hurricane, they dared not leave home.
  A. Warned B. Having warned
  C. To warn D. Warn

  ( )19.Don’t let me catch you ______.
  A. do that again B. to do that again
  C. doing that again D. done that again

  ( )20. In __________ countries, you can’t always make yourself _______ by speaking English.
  A. English-speaking, understand B. English-spoken, understand
  C. English-speaking, understood D. English-speaking, understood

  参考答案:
  二、词汇与语法知识
  11.D 12.C 13.B 14.D 15.A
  16.C 17.B 18.A 19.C 20.C

   以上内容由好学通成人高考小编整理发布,更多成人高考信息,报名指南,历届真题,大纲重点试题及答案解析,备考指南,请关注好学通成人高考栏目

Copyright © 2017-2020 好学通 成人高考 版权所有

技术支持:学一网 鄂ICP备18003572号-3

Top