网站申明 - 联系我们
城市: 全国北京天津辽宁河北山西湖北贵州吉林广西陕西海南甘肃黑龙江重庆河南广东江西浙江上海山东安徽江苏 更多
您的当前位置:主页 > 复习备考 > 易考点 > 正文

2020年成人高考专升本英语考试模拟试题(二)

发布时间:2020-10-20    来源:好学通成人高考网

  是成人高等学校招生统一考试的简称,属国民教育系列,国家承认学历,成人高考分为专科起点升本科(简称专升本) 、高中起点升本科(简称高起本)和高中起点升专科(简称高起专)三个层次。为了帮助考生更好的备考,特别整理了成人高考专升本《英语》模拟试题等备考资料(资料内容来源于网络,仅供考生参考!),希望考生努力备考,网校在此预祝考生顺利通过考试!

  二、词汇
  16.Tim stopped and stayed for a moment to _____ himself that he was not being followed.
  A、insure
  B、assure
  C、confirm
  D、confine
  17.Many foreigners in China enjoy watching the news on CCTV _____ .
  A、Program
  B、Performance
  C、Channel
  D、Play
  18.I tried to get through, but there were too many people _____ my way.
  A、blocking
  B、delaying
  C、holding
  D、stopping
  19.To _____ their new product, they are selling it at half price for a month.
  A、raise
  B、improve
  C、promote
  D、increase
  20.The local authorities decided to keep the old temple for its historical _____.
  A、value
  B、benefit
  C、wealth
  D、property
  21.With a total of 1,300 million people, China is one of the most densely _____ countries in the world.
  A、populated
  B、polluted
  C、crowded
  D、concentrated
  22.It wasn’t a good thing; _____, it was a huge mistake.
  A、on the whole
  B、on the contrary
  C、on the average
  D、on the other hand
  23.It’s a shame that he is still _____ his parents; he is already 25 years old.
  A、depending on
  B、growing on
  C、focusing on
  D、feeding on
  24.Will you _____ it that this letter gets mailed today?
  A、see off
  B、see to
  C、look after
  D、look into
  25.She _____ her research into the cause of cancer in spite of financial problems.
  A、carried away
  B、put forward
  C、consisted in
  D、persisted in
  参考答案:
  16. B 17. C 18. A 19. C 20. A
  21. A 22. B 23. A 24. B 25. D

  更多成人高考考试相关资讯或课程培训可关注成人高考频道或点击网站右下角客服在线咨询!

Copyright © 2017-2020 好学通成人高考网 版权所有

鄂ICP备18003572号-3