网站申明 - 联系我们
城市: 全国北京天津辽宁河北山西湖北贵州吉林广西陕西海南甘肃黑龙江重庆河南广东江西浙江上海山东安徽江苏 更多
您的当前位置:主页 > 复习备考 > 易考点 > 正文

2020年成人高考专升本英语考试模拟试题(一)

发布时间:2020-10-20    来源:好学通成人高考网

  是成人高等学校招生统一考试的简称,属国民教育系列,国家承认学历,成人高考分为专科起点升本科(简称专升本) 、高中起点升本科(简称高起本)和高中起点升专科(简称高起专)三个层次。为了帮助考生更好的备考,特别整理了成人高考专升本《英语》模拟试题等备考资料(资料内容来源于网络,仅供考生参考!),希望考生努力备考,网校在此预祝考生顺利通过考试!

  一、语音知识
  在下列每组单词中,有一个单词的划线部分与其他单词的划线部分的读音不同。找出这个词,并把它前面的大写字母填入左边括号里。
  1.A.somewhere B.troublesome C.position D.handsome
  2.A.arrow B.sparrow C.fellow D.cow
  3.A.examine B.expose C.exist D.exactly
  4.A.marketplace B.farm C.particularly D.charge
  5.A.anger B.cacne C.hunter D.silence
  二、词汇
  6.Where unemployment and crime rates are high, it can be assumed that the _____ is due to the former.
  A、later
  B、last
  C、latter
  D、late
  7.Research is an active and formally organized search for _____ information for a specific purpose.
  A、especial
  B、particular
  C、special
  D、specific
  8.National _____ are becoming increasingly meaningless in the global economy.
  A、margins
  B、edges
  C、divisions
  D、boundaries
  9.A special _____ should be laid on the necessity of team cooperation.
  A、attention
  B、emphasis
  C、notice
  D、importance
  10.Julia likes to rent a house, which is comfortable, well-equipped and, _____, in a quiet neighborhood.
  A、all in all
  B、at all
  C、above all
  D、after all
  11.The poor old man was _____ yesterday when he was crossing the street.
  A、run into
  B、run out
  C、run over
  D、run through
  12.Scientists in the world are expected to find a(n) _____ to the problem of over population.
  A、reply
  B、solution
  C、response
  D、answer
  13.We have been told that the contract in question is _____ for one year starting from the June.
  A、useful
  B、efficient
  C、practical
  D、effective
  14.When it comes to job interview, first _____ are important.
  A、reflections
  B、impressions
  C、reactions
  D、comments
  15.Let’s ask Linda to take part in the contest since she has a _____ for music.
  A、gift
  B、hobby
  C、present
  D、desire

  参考答案:
  一、语音知识
  1.C 2.D 3.B 4.C 5.A
  二、词汇
  6. C 7. D 8. D 9. B 10. C
  11. C 12. B 13. D 14. B 15. A


  更多成人高考考试相关资讯或课程培训可关注成人高考频道或点击网站右下角客服在线咨询!

Copyright © 2017-2020 好学通成人高考网 版权所有

鄂ICP备18003572号-3