网站申明 - 联系我们
城市: 全国北京天津辽宁河北山西湖北贵州吉林广西陕西海南甘肃黑龙江重庆河南广东江西浙江上海山东安徽江苏 更多
您的当前位置:主页 > 复习备考 > 考试大纲 > 正文

2020年成人高考专升本英语考试考前冲刺试题及答案解析(5)

发布时间:2019-11-30    来源:好学通成人高考网

2020年成人高考紧张备考中,好学通整理了考试考前冲刺试题及答案解析,希望对大家有所帮助,更多成人高考考试报名资讯,报名指南,考试试题,历届真题,冲刺练习,请登录好学通成人高考频道。

  是成人高等学校招生统一考试的简称,属国民教育系列,国家承认学历,成人高考分为专科起点升本科(简称专升本) 、高中起点升本科(简称高起本)和高中起点升专科(简称高起专)三个层次。好学通为了帮助考生更好的备考,特别整理了成人高考专升本《英语》考前冲刺试题及答案解析等备考资料(资料内容来源于网络,仅供考生参考!),希望考生努力备考,网校在此预祝考生顺利通过考试!

  四、阅读理解
  阅读下列短文,然后根据短文的內容從每小题的四个选项中选出可填入相应空白处的最佳选择,并把它前面的大写字母填入左边括号里。
  A
  In the fall of 1924 Thomas Wolfe, fresh from his courses in play writing at Harvard joined the eight or ten of us who were teaching English composition in New York University. I had never before seen a man so tall as he, and so ugly. I pitied him and went out of my way to help him with his work and make him feel at home.
  His students soon let me know that he had no need of my protectiveness. They spoke of his ability to explain a poem in such a manner as to have them shouting with laughter or struggling to keep back their tears, of his readiness to quote in detail from any poet they could name.
  Indeed, his students made so much of his power of observation that I decided to make a little test and see for myself. My chance came one morning when the students were slowly gathering for nine o‘clock classes.
  Upon arriving at the university that day, I found Wolfe alone in the large room which served all the English composition teachers as an office. He did not say anything when I asked him to come with me out into the hall, and he only smiled when we reached a classroom door and I told him to enter alone and look around.
  He stepped in, remained no more than thirty seconds and then came out. “Tell me what you see.” I said as I took his place in the room, leaving him in the hall with his back to the door. Without the least hesitation and without a single error, he gave the number of seats in the room, pointed out those which were taken by boys and those occupied by girls, named the colors each student was wearing, pointed out the Latin verb written on the blackboard, spoke of the chalk marks which the cleaner had failed to wash from the floor, and pictured in detail the view of Washington Square from the window.
  As I rejoined Wolfe, I was speechless with surprise. He, on the contrary, was wholly calm as he said, “The worst thing about it is that I‘ll remember it all.”
  51. What is the passage mainly discussing?
  A. Thomas Wolfe‘s teaching work.
  B. Thomas Wolfe‘s course in playwriting.
  C. Thomas Wolfe‘s ability of explaining.
  D. Thomas Wolfe‘s genius.
  参考答案:D
  52. Which of the following is NOT said in the passage?
  A. Wolfe‘s students praised Wolfe’s power of observation.
  B. The author made an experiment on Wolfe‘s ability.
  C. Wolfe‘s students asked the author to have a test of their ability.
  D. Wolfe did not feel angry when he was tested.
  参考答案:C
  53. What do we learn about Wolfe from the passage?
  A. He tried hard to remember what was in the classroom.
  B. He stayed in the classroom for a short time.
  C. He stayed drew a picture of Washington Square.
  D. He followed the author into the classroom.
  参考答案:B
  54. What can be inferred from the passage?
  A. The author was happy to see the test result.
  B. What the students said was hardly true.
  C. Wolfe would remember forever what the author had done.
  D. Wolfe felt joyful after he had been tested.
  参考答案:C

  以上内容由好学通成人高考小编整理发布,更多成人高考信息,报名指南,历届真题,大纲重点试题及答案解析,备考指南,请关注好学通成人高考栏目

Copyright © 2017-2020 好学通成人高考网 版权所有

鄂ICP备18003572号-3